Vinn kundernas hjärtan med något sött

Vill du imponera på dina kunder lite mer? Ta din kundservice till nästa nivå med reklamkonfektyr som företagsgåvor. Ingen tackar väl nej till något sött och gott? Speciellt inte om det är helt gratis! Här är några anledningar till varför just ditt företag ska börja använda sig av reklamkonfektyr och godis.

Reklamkonfektyr – Vad är det?

Reklamkonfektyr är helt enkelt godis eller snacks med företagsloggor eller slogans tryckta på förpackningen. Loggan eller texten kan även tryckas på själva godiset om man så skulle önska det.

Reklamgodis kan göras precis så kreativt som man vill. Det är du själv som sätter gränserna när det kommer till design och form. Självklart finns det några restriktioner, men de allra flesta tillverkare av godis till företag erbjuder massvis av olika former och storlekar på sin reklamkonfektyr. Det finns garanterat en typ som passar ditt företag perfekt.

 

Ekonomiskt

Först och främst är reklamkonfektyr en mycket ekonomisk typ av reklam för ditt företag.

De allra flesta företag som tillverkar och säljer reklamkonfektyr och företagsgåvor jobbar hårt för att du ska kunna få reklamgodis av hög kvalitet till ett lågt pris.

Då priserna ofta är så låga, är detta det allra bästa sättet för ett företag att nå ut till nya kunder på.

 

Snabbt och enkelt att beställa

Du beställer snabbt och enkelt din reklamkonfektyr eller godis till företag på nätet. Om du har ont om tid behöver du alltså inte oroa dig. Du kan designa, beställa och få det hemskickat på bara en kick. Så om du har ett evenemang inplanerat i kalendern, se då till att du har lite företagsgåvor redo i tid. Beställer du så snart som möjligt kan du vara säker på att det kommer i god tid innan evenemangets start.

Fungerar på alla evenemang

Reklamkonfektyr och företagsgåvor passar bra vid de allra flesta typer av event och arrangemang. Det kan vara på till exempel en större mässa, eller kanske på ett mindre kundevent. Bjud dina kunder på lite karameller eller klubbor när du deltar på en stor mässa eller konferens. Om du ska delta i ett lite mindre event kanske du kan ge dina kunder en goodiebag med lite mer gott i, som till exempel en presentförpackning med lyxig choklad eller nyttiga snacks.

När du bjuder dina kunder på lite reklamgodis får du en chans att bryta isen. Ofta blir kunden gladare och mer villig att starta en konversation med dig. Det gör det mycket lättare för dig att berätta om ditt företag och dina tjänster, utan att kunden känner att du tränger dig på. Det blir en behagligare upplevelse för båda parter helt enkelt.

Kunderna minns dig

En kund kommer att komma ihåg den goda reklamkonfektyren som de fick från dig och ditt företag. Har du tur kanske de till och med rekommenderar dig till andra de känner. Dina kunder, både gamla som nya, kommer att komma ihåg dig och ditt företag i lång tid framöver.
De kommer att koppla dig till den där goda chokladen eller de där smarriga karamellerna de fick.