Varför man bör hyra ett kontor

Om man eftersöker en bekväm plats att arbeta under en viss tidsperiod kan kontorshotell vara ett utmärkt alternativ. Själva benämningen ”kontorshotell” syftar på ett antal kontorsplatser som man kan hyra, redan möblerade och klara att använda. Så länge man betalar en fast månadskostnad har man mycket av det som man behöver på plats. Det blir därför inga plötsliga extrautgifter som man annars hade behövt stå ut med när man köper ett mer klassiskt kontor. Att hyra är därför en bekväm och bra lösning, helt enkelt.

 

Varför bör man välja kontorshotell?

Någonting som ofta uppskattas när man talar om kontorshotell är att man inte tvingas genomgå en komplicerad process med långa väntetider för att få tillgång till sitt kontor. Istället kan man snabbt och enkelt både flytta in och ut ur kontoret när behovet är framme. Det finns dessutom ett flertal mötes- och konferensrum som man kan ta del av i många av kontorshotellen. Tack vare den fasta månadskostnaden har man även alla möbler och den service som man kan tänkas behöva som utgångspunkt.

 

Vad får man i ett kontorshotell?

 

Listan på de många objekt och tjänster som man får när man hyr ett kontor är nästintill oändlig, men nedan ska vi gå igenom några av de många fördelarna.

 

  • Man får tillgång till ett telefonnummer och telefonservice samt service vid receptionen
  • Man får tillgång till den ordinära kontorsmöbleringen såsom skrivbord, stolar och förvaringsskåp m.m.
  • Man får tillgång till ett kök, internet och regelbunden städning
  • Elektricitet, värme och luftkonditionering finns på plats för att hålla kontoret belyst och vid rätt temperatur
  • Man får tillgång till en kopieringsmaskin, scanner, fax samt dagstidningar
  • Det finns mötes- och konferensrum att använda
  • Försäkringar ingår tillsammans med reparationsservice

 

Dessa är enbart ett få av alla de fördelar som dessa kontor för med sig, och allt man behöver göra är att betala en fast månadsavgift.

 

Var finner man de bästa kontorshotellen?

 

Det är alltid en god idé att fråga proffsen innan man tar några slutgiltiga beslut. Hos Matchoffice.se är man i goda händer och får hjälp av erfarna experter för att hitta det bästa kontorshotellet som verkligen faller en i smaken.