Överlev dagens vardagsstress med hjälp av roliga citat

I dag kan det vara lätt att fastna i ett riktigt högt tempo. Vi stressar som aldrig förr, och vi får allt mer och mer att göra. Det kan vara extra arbetsuppgifter på jobbet. Det kan vara fler vardagssysslor i hemmet. Dagarna går och går, och de går fort. Tillslut blir till och med våra intressen och hobbys för jobbiga att hantera i vår stressiga vardag. Ibland behöver man försöka att sakta ner lite och njuta av livet. Vi behöver stanna upp och tänka på vad som verkligen är viktigt. Vårt egna välmående.

 

Skrivandets värld har blivit mångas tillflyktsort i livet. Att skriva är något som många gör för att distrahera sig själva och för att kunna tänka på något annat en stund. Att ta med sig en penna och ett anteckningsblock ut i naturen en varm och solig sommardag är fantastiskt. När vädret är lite sämre, kan det vara riktigt mysigt att sätta sig i soffan med en varm kopp kaffe och skriva till ljudet av regnets smattrande. Det är verkligen balsam för själen. En del börjar skriva ner sina livserfarenheter som citat. Om man tänker efter lite har vi nog alla några roliga citat som vi skulle kunna dela med oss av.

 

Vad vore livet utan roliga citat?

Citat är något som många av oss använder oss av hela tiden. Ja, en del av oss lever helt enkelt efter dem. Roliga citat är nog de citat som vi ser och hör mest i våra liv. Det är lätt att hitta roliga citat på nätet. Det finns många sajter som samlar ihop roliga citat, så att du lätt ska kunna finna dem. Här är ett exempel på en sajt där du kan hitta massvis av genomtänkta och roliga citat. De kan underhålla i stort sett vem som helst i flera timmar!

 

Roliga citat kan göra livet lite lättare att leva. Med hjälp av citat kan vi dela våra livserfarenheter med varandra, och se att många av oss faktiskt är ganska lika. Ibland kan man fastna i tanken om att man är den enda i världen som sitter i en specifik situation, men ofta är det inte alls sant. Hur ofta känner du igen dig i andras citat? Det gör du med största säkerhet hela tiden.

 

Dela med dig av dina egna roliga citat

Dela med dig av dina egna livserfarenheter genom att skapa din alldeles egna citatblogg! Att blogga kan faktiskt vara en riktigt bra typ av terapi, och ett bra sätt att nå ut till andra på. På din blogg kan du samla alla dina egna roliga citat, och låta andra inspireras av dem.

Om du inte har lust att skapa en blogg, kan du bara skriva ner dina citat i ett häfte eller på din dator. Man kan även skapa en fotobok med bilder och roliga citat som passar ihop. Det är en uppskattad present till en vän eller någon i familjen. Endast din kreativitet sätter gränsen för vad du kan göra med dina roliga citat!