Köp en hövding eller en hjälm för maximalt skydd

När man vill skydda sitt huvud är det sannerligen viktigt att just köpa en hjälm. Kanske ska ens barn snart ut på cykeltur med klassen och i detta fall kan man inte övervaka vad som händer. Självfallet vill man inte gå runt i hemmet och vara orolig över att ens barn ska trilla av cykeln och skada sig rejält. Nej, det bästa alternativet är att istället införskaffa sig en cykelhjälm. Då kan man slippa oroa sig över skador och istället veta att ens barn är i trygga händer.

 

Även när man åker rullskridskor, sparkcykel eller skridskor är det av yttersta vikt att huvudet skyddas. Det är särskilt viktigt att barnen alltid har en cykelhjälm, med tanke på att deras huvud inte än har vuxit ihop helt. Det är den mest känsliga delen av kroppen och klarar inte av svåra slag. Gör istället ditt barn en tjänst och köp en cykelhjälm till honom eller henne.

 

Hos Ecykelhjälm blir valet lätt

 

Om man tar ett besök hos Ecykelhjälm märker man snart att man enkelt kan finna den alldeles perfekta hjälmen. Under barnhjälmar finns det en graf som visar vilken storlek på hjälmen som man bör köpa till ett barn som är 6-9 månader, 9-12 månader, 1-2 år, 2-5 år, 5-7 år samt 7-9 år. När ens barn har kommit över denne åldern är de gamla nog att börja använda vuxenhjälmarna.

 

För de föräldrar som vill föregå med gott exempel och skydda sig själva lika väl som sina barn kan man hos Ecykelhjälm dessutom införskaffa en vuxenhjälm. Det finns ett stort utbud där Ecykelhjälm erbjuder ett stort antal olika hjälmar i hög kvalitet och till rimliga priser. Genom att införskaffa sin hjälm hos Ecykelhjälm behöver man aldrig vara rädd för att kvaliteten inte ska vara på topp. Ta därför tillfället i akt och köp din egen hjälm redan idag!

 

Satsa på en Hövding istället för en hjälm

 

Kanske har man tidigare hört talas om den så kallade Hövding hjälmen, men detta är ett relativt nytt koncept som många säkerligen inte känner till. En Hövding kan på bästa sätt förklaras som en blandning mellan en hjälm och en airbag och är i slutändan en väldigt finurlig produkt. Den skyddar en mycket större yta än vad en hjälm klarar av med tanke på att den täcker hela ens huvud. Det är enbart ögonen som tittar fram så att ens synfält inte ska blockeras.

 

Hur fungerar Hövding då egentligen? Ser det ut som en vanlig hjälm? Inte precis. En Hövding ser enbart ur som en sjal eller scarf runt halsen. Det är först när en olycka sker som Hövding utlöses och täcker ens huvud för maximalt skydd. Detta betyder att ens barn inte kommer att skämmas över att bära den här produkten. Olikt en hjälm anses den inte som en klumpig börda på huvudet och förstör inte heller ungdomarnas hår. Det är ett nästintill osynligt hjälpmedel som enbart kommer fram när man behöver den som mest. Läs mer om Hövding här: https://ecykelhjalm.se/hovding/.

 

Att tänka på om man ska köpa en Hövding

 

Trots att Hövding är en sådan fantastiskt produkt bör man komma ihåg att den är rätt så mycket dyrare än en vanlig hjälm. Självfallet är detta dock enkelt att förstå med tanke på att den skyddar en mycket större yta en än vanlig hjälm. Den är därför både smidigare, säkrare och använder mer avancerad teknologi än en vanlig hjälm. Om man då kan titta förbi priset kommer Hövding att bli det perfekta hjälpmedlet för att alltid hålla sig själv säker vid alla tillfällen.