Hjälp och botemedel för urininkontinens

Varför är det så viktigt med ett inkontinenshjälpmedel? Till största del är dessa hjälpmedel en stor räddare i nöden för män som annars inte hade vågat lämna sina bostäder. För många av de som lider av urininkontinens är vardagen sannerligen inte enkel, och många föredrar att helt enkelt stanna hemma bara för att kunna undvika en olycka där andra kan se den. Kanske är man ute och går i storstaden när det plötsligt börjar läcka genom byxorna. I detta läge kan det vara svårt att hitta ett badrum i tid, och skamsen som man är får man stå ut med allmänhetens dömande blickar.

 

Det är just för denne anledning som så många är rädda för att gå utanför huset, lägenheten eller stugan. Självklart ska dessa personer få chansen att kunna ha en ordinär och trevlig vardag, vilket Dry & Cool har jobbat hårt med att nu uppnå.

 

Vad erbjuder Dry & Cool?

Med inkontinenshjälpmedel i mängder kan http://dryandcool.se/ hjälpa en att dölja ens problem tillsvidare. I deras sortiment finner man nämligen inkontinensunderkläder som har en uppsugande förmåga. Dessa underkläder kan se till så att upp till 100 ml urin sugs upp utan att läcka igenom ens byxor. Det är värt att nämna hur underkläderna inte klarar av att ta upp avföring, men mängden urin som kan absorberas är självfallet imponerade – och särskilt när man får se underklädernas design.

 

När man hör tal kring underkläder som fångar upp olyckor är det lätt att man börjar tänka på klumpiga blöjor som många säkerligen inte hade velat bära offentligt med risk för att det ska synas igenom byxorna. Lyckligtvis nog ser Dry & Cool’s underkläder ut som vanliga kalsonger, och kan därför mycket enkelt döljas under ens byxor utan att någon runtom en vet att man har dem på sig. De underkläder som man har att välja mellan kommer i sju olika storlekar och dessutom i flera olika färger. Varför inte välja den vita sorten för när man bär vita byxor – eller satsa på de två gråa sorterna med olika mönster. Det ligger många valmöjligheter framför en.

 

Kan man bota urininkontinens?

 

I runda slängar kan man ta hjälp av fyra olika typer av behandlingar för att antingen se till så att urininkontinensen försvinner helt eller i alla fall blir lindrad. Man kan äta mediciner, ändra sin livsstil, operera sig eller träna för att få ett starkare bäckenbotten. Om man väger mycket kan en nedgång i vikt hjälpa en att bli av med inkontinensen, och om man är en rökare kan man få samma positiva effekt av att helt enkelt sluta med rökningen. Givetvis hjälper det dessutom om man inte dricker mer än den rekommenderade mängden vatten varje dag.

 

Om man vill ha mer fakta kring hur urininkontinens uppkommer, läsa om vad man kan göra för att bota åkomman samt att införskaffa en och annan inkontinenskalsong är det inga svårigheter att ta sig bort till webbutiken Dry & Cool för att härifrån finna allt det som man behöver. Varför inte slå till idag och börja det nya året på rätt sätt!