Att komma i form för online dating

Det brukar vara runt nyår man sätter fart med sina löften, lovar sig själv heligt en lång lista på saker vilka det skall tas tag i där några till och med börjar utföras men de flesta dör ut efter ett tag. Det finns mätningar på detta som visar hur fort man ger upp sina löften, men det är inte dessa som skall tas upp här. Istället handlar det om att börja träna – ett av de vanligaste nyårslöftena – och att det absolut är ett lämpligt tillfälle ta tag i sin träning om man planerar börja med dating online. Särskilt om man bestämt sig för att besöka en sida med tillfälliga kontakter och intima möten, en man kan klicka sig till och se mer här om.

 

Att kunna prestera i sängen kräver trots allt viss uthållighet och kondition. Det vore synd om man lyckas klicka med någon online, för att sedan inte kunna leverera det man chattat om att göra tillsammans.

 

Planera för risken att misslyckas

Dating online är som mycket annat i livet. Framgång kommer sällan av ren tur. Med planering och lite efterforskning ökar chanserna att träffa någon. Detsamma gäller med löften om att börja träna. Därför är det en bra idé att redan i planeringsstadiet för sin träning medge detta är en tuffs samt krävande sak åstadkomma. Att man beslutar sig redan från början där kommer dyka upp ögonblick då man bara vill ge upp, och vad man skall göra då den typ av frestelse plötsligt stör tankarna.

 

Det kan låta väldigt pessimistiskt men det är mycket bättre att planera för ett sådant eventuellt scenario än att bli tagen på sängen och då lättare sluta träna.

 

Välja ett mål

 

Med smarta mål kan man säkerställa att ens egna mål skapas på sådant vis att de ger en klar och tydlig bild av det man skall jobba mot, och ger ett sätt känna igen då man lyckats. Målet kan vara “nu skall jag prova dating online”. Det är inte ett perfekt sådant just här. Det enda alternativet för succé i sammanhanget är att man träffar någon omgående som det klickar med perfekt. Det kan lätt bli deprimerande om detta inte sker inom en snar framtid, och man ger upp. Ett bättre mål är “nu skall jag prova datingsida i tre månader och försöka komma i kontakt med minst tre personer under den tiden”.

 

På samma sätt skall man angripa sin träning, med mer definierade mål, där träningsresultatet kommer avspegla sig i hur lyckosam man är vad gäller komma i kontakt med någon online.

 

Välja hjälp

 

Det är ett väl etablerat faktum att man lyckas hålla sitt löfte om regelbunden träning då man har någon att göra det med. Man sporrar varandra eller backar upp, övertalar varandra då den ena är på väg att ge upp eller söker undanflykter hoppa över en träning.

 

Detsamma fungerar lika väl på datingsidor. Många håller det gärna hemligt att de besöker dessa sidor och registrerar profiler, men har man något att ty sig till kan det dels vara en hjälp vid tillfällen man vill ge upp, inte minst kan det vara bra med någon som läser ens profil och kommer med förslag på förbättringar i den.