Alla barnen skämt så som du minns dem

Letar du efter ett alla barnen skämt som du inte riktigt kan minnas i huvudet? Drog du senast ett alla barnen skämt på skolgården och har lust för lite nostalgiskt tidsfördriv? Se här en samling av alla barnen skämt som du minns dem, och som du aldrig sett dem förut. Klassiska skämt som dock kommer i ny tappning med tidens gång. Se vad som hänt sedan du själv var ett barn. Dra ett skämt för kollegan under lunchrasten – direkt från en lista av de bästa skämten online! Med en sådan tillgång blir du chefens favorit, kungen i baren och allt vad du har velat bli. Inte kan det bli bättre än så! Så sätt igång och förkovra dig i listan, i kulturen och hur du sätter livet lite på sin spets i vardagen.

 

De bästa skämten på nätet

 

På denna sida hittar du inte bara alla barnen skämt utan också en hel samling av diverse skämt efter kategori eller tillfälle. Gör livet roligare, lättare och svårare för dig och människorna i din närmiljö genom att skämta till det lite oftare. Kanske är du naturligt inte en sådan person som ser tillfällen till skämt, och framförallt inte vet hur man ska komponera ett slagkraftigt skämt i rätt ögonblick. För visst måste man vara snabbtänkt. Nu är det dock lättare än någonsin att vara lite roligare än du faktiskt är. Låt dig inspireras och memorera ett skämt eller två. Dra det inte för många gånger, och synnerligen inte för samma person, om du inte vill framstå som en kuf. Men ett skämt kan nog vara kärnan till flera, efter din egen smak och tycke.

 

Skämtsidan som folk pratar om

 

Har du någonsin kommit över en sida fullspäckad med humor? Inte så ofta månntro. Här får du en hel samling av skämt, smart indelad i kategorier så att du kan få en snabb överblick även om du behöver leverera ett skratt i just samma sekund. Slå upp listan på din mobil, eller diskret på din dator under nästa affärsmöte för att skapa ett riktigt minnesvärt slut och en långvarig affärsdeal. Vilken god idé! Ja, visst är denna skämtsida det! Enkelt, tillgängligt och givetvis gratis. Ett skratt förlänger livet, och två förlänger döden. Vad underbart. Ta reda på varför din kollega börjat må bättre på sistone, och varför din fru varit lite frånvarande via sin mobil. Givetvis är det skämtens omfamnande arm om människan och hennes existentialism.